torsdag den 22. oktober 2009

super dag :)

Så er jeg hjemvendt fra job og en dejlig gåtur i gågaden med kæresten som lige gav en kop varm kakao..:)
I dag har været en god dag, jeg har sovet som en sten hele natten, og var frisk da vækkeuret ringede kl. 7.00 stod op og fik mig en skål havregryn med banan og en kop kaffe, inden jeg cyklede på job til kl. 8.00, glædede mig til at komme derind for i dag stod den på gammeldaws oksesteg med kartiofler, brunede perleløg, grønne bønner, waldorfsalat og dejlig sauce samt en grøn salat til de kræsne..


Jeg fik min kollega til at stå for den grønne salat da han kom kl. 9.00 og havde selv taget ansvaret for kød, sauce og waldorf.. for det skal bare smage lige som mormor laver det :)

Det blev fantastisk, selv chefen roste mig.. whuhu...


Her er billederne


Kan i næsten ikke smage hvor godt det er??? :)
I morgen kommer der ingen billeder af arbejdets mad.. jeg holder nemlig weekend fra i dag.. Dejligt, så jeg vil kræse lidt om manden tror jeg med en stor bøf, og evt. hjemmelavet bearnaise:) det elsker han.. hehe..
Apropro manden... da vi var inde i byen for mindre end en time siden ville han sørme kigge på forlovelsesringe.. hvad mon det betyder.. :) hmm... skal man mon til at tage store beslutninger..??
Maden i dag herhjemme står på rester fra i går.. skal nemlig ud til nogle af Lasse's kollegaer og spille spil.. bliver hygge så det bliver kun til dette ene indlæg i dag..

2 kommentarer:

 1. Hej Heidi...
  Det var en super god omgang oksesteg, så lækkert:)Jeg har ikke mere taletid...tillykke med endnu en fast læser, dejligt for dig:)Uha hvad er det for noget med ringe...det må jeg høre mere om.
  Knus Jane

  SvarSlet
 2. Hehe.. bare i orden.. og tak.. :)
  JA jeg ved det ikke.. han ville bare se på ringe ligepludseligt.. hmm.. men mon ikke bare han pjatter.. :)

  SvarSlet