onsdag den 28. oktober 2009

Jubii en fridag

Så blev det endelig onsdag, jeg stod op da kæresten kørte på job, spillede lidt xbox, gik til bageren efter rundstykker, ryddede op og handlede, for i dag er Jane her, og lige nu sidder vi begge og blogger, inden hun kom bestemte jeg mig for at vi skal ha' farserede porre med tomatsauce og kartoffelmos, så det har jeg gjort klar til, altså lavet saucen og blancheret porre samt fjernet den inderste del af porren.. så inden hun kom lavede jeg pandekager og varm kakao, men, men, men vi var så sultne da hun kom at vi helt glemte at tage billeder af pandekagerne, har dog et af ingredienserne
Her er det så, kærnemælk, sukker, mel og æg, det kunne da ikke være nemmere at lave pandekager og det smager jo super dejligt.

Da vi havde spist vores lækre pandekager gik vi i gang med at lave en dejlig æbletærte til dessert i aften, har jo stadig en del æbler ude fra kolonihaven og Jane var super til at orden de æbler.. :)

Det er alle forberedelserne

Og sammenlægning af tærten samt det endelige resultat, glæder mig til at sætte tænderne i den med lidt creme fraise.. mums..:)

1 kommentar: