onsdag den 28. oktober 2009

Dejlig aftensmad :)

Så har vi spist de dejlige farserede porre med kartoffelmos og tomatsauce.
Og her kommer alle billederne i den rækkefølge det er lavet. :)
Indkøb, og fremstilling af tomatsauce.
Porrerne før og efter jeg har "udhulede" porrerne

Porrerne er farseret, lagt i fad med saucen og osten, kartoffelmosen er lavet.. mums.. velbekomme:)

3 kommentarer:

  1. Det var da en anden måde at få farseret porre på, normalt er farsen uden på porren, men din måde ser absolut interessant ud, den ide vil jeg gemme.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  2. Hehe.. ja, jeg synes det kunne være sjovt, og det smagte fantastisk.. :) hehe

    SvarSlet
  3. Hej Heidi - skøn madblog du har, søgte på google efter farserede porer. Spændende ny måde at lave porer på. Jeg glæder mig til at nærlæse din madblog.
    Lørdagshilsen fra
    Charlotte

    SvarSlet