mandag den 26. oktober 2009

Mandag på Job

I dag på job har de været enormt heldige, de har fået en klassisk ret fra kokkebogen, Kylling Sauté Chasseur, med bagt kartoffelmos, æbleglaserede persillerødder, Tarte flambé som extra ret og en mormorsalat med dressing.Tarte flambé er når vi laver den, butterdej smurt med cremefraise 38% eller nedkogt fløde, hvorpå der kommer løg og bacon på der lige har været svunget på en pande først, og så bagt i ovnen.
Kylling Sauté Chasseur er en ret hvori man bruger hele kyllingen, den er delt i 8 stk. saucen er den der giver dne navn, det er en glace kogt ned på hvidvin, cognac, hønsefond, tomatpuré, champignon og løg i grove træk, lige før servering smager man den så til med frisk estragon og kørvel og pynter retten med persille.
Den bagte kartoffelmos er en ganske almindelig kartoffelmos, kommet i smurt ildfast fad og drysset med rasp og kommes i ovnen til raspen er gylden.
Hjemme hos os i dag skal vi have en lækker kartoffelsuppe med bacon, så det vil der komme et billede ind af senere.. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar