fredag den 23. oktober 2009

Ny ynglingsråvare

Så er ugen snart omme og jeg vil da lige smide et indlæg om en ny dejlig efterårsgrøntsag :)
Det bliver Græskar i denne omgang..
Et dejligt Hokkaidogræskar.
De er super flotte og kan ligge rigtigt længe, smager himmelsk og kan tilberedes på mange måder..




Når man skal ordne sådan et græskar kan man skrælle dem med en almindelig køkkenskræller, og så skære det i de stykker man skal bruge.

Man kan bruge græskar til at lave en fantastisk suppe med og bagt græskar er også vanvittigt lækker, med f.eks. chili og kommen eller ingefær og rosmarin.
Du skal endelig ikke være bange for at kaste dig ud i at lave noget med græskar, en dejlig puré er heller ikke at kimse af.
F.eks. et saftigt hanebryst pocheret i hønsefond med timian og hvidløg, smørdampet porre, en bagt kartoffelmos med timian og en puré af græskar med timian, hvidløg og kommen, hvis du er til sauce, kan man sigte hønsefonden man har brugt til hanebrystet, og blende med friskrevet parmesan og smør.
Smid endelig en kommentar eller spørgsmål hvis i har nogle.. vil hellere end gerne svare..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar