søndag den 25. oktober 2009

Søndag :)

Så kom der også indlæg herfra, til morgenmad i dag fik vi en dejlig havregrød med smør og sukker.. mums..Men udover det så har jeg kokkereret hele dagen jeg har lavet hjemmelavet rugbrød og dejlig æbleflæsk der er blevet godkendt af mine forældre der lige kom dumpende.. :)

Så er rugbrødet slået op, hævet og bagt.

Og en lille rundvisning i hvordan jeg laver æbleflæsk.. med bacon, løg og dejlige æbler fra kolonihaven.

Desuden har jeg en lille film om hvordan jeg får skrællet mine æbler dejligt hurtig, plus skåret, jeg har nemlig sådan en dejlig lille manuel maskine..:)

Bon appetit.

3 kommentarer:

 1. hvad er æbleflæsk om man må spørge, og i hvilken sammenhæng spiser man det ? :)

  SvarSlet
 2. Hey Camilla.
  Mhs. til pizzadejen smider jeg lige en opskrift ud :) og jeg synes ikke den er mere tung, self. er den sundere og mætter mere, men det jo det vi kan li' ikke?
  om du kan snyde dem, det ved jeg ikke, men jeg er sikker på hvis du laver det, servere det, og ikke siger noget vil de nok ikke engang kunne smage forskel, tit er det jo bare i hovedet man ikke kan li det.? :)

  Mhs. til Æbleflæsk er det en fynsk specialitet, altså den rigtige, i jylland har man også en version :)
  Fynsk: Det er en grov æblemos med løg og bacon/flæsk i store træk, man spiser det gerne til julefrokoster på rugbrød eller franskbrød, eller bare til et frokostbord er det også lækkert. Laver også lige et indlæg med det under opskrifter :)
  Jysk: I grove træk er det æbler skåret i skiver/både stegt i fedt fra bacon i tern og løgskiver, man spiser det på samme måde med brød.

  Håber jeg var til hjælp :) og tak for spørgsmålene er dejligt når der er nogle der følger med. :)

  SvarSlet
 3. selv tak for hjælpen. jeg skal helst sikkert have prøvet den pizzadej af - så må vi se om de opdager det ;) hehe

  SvarSlet