søndag den 7. februar 2010

Barndåb

I går var jeg til barndåb og har lige lavet en blandet tallerken af noget af det dejlige mad, fra hovedretten.Kødet er: rosastegt oksesteg stegt med citron, hvidløg og timian og nakkekam stegt med hvidløg og chili.
Salaterne er: rødbedesalat vendt med peberrodscreme, skalotteløg, persille og revet peberrod. Bulgursalat med abrikos, sukkerærter, chili, skalotteløg, forårsløg, koriander og lime.
Halve bagte kartofler med soltørret tomatpesto og basilikumspesto.
Langtidsbagt tomatsauce.
Hvad der ikke er at se på tallerkenen er: blandet grøn salat, tomatsalat og kold bearnaise.

Til forret var der: fisketerine med lynstegte tigerrejer og sprød bacon, tunmousse med citron, rejecoctail og røget laks smurt med philidelphia vendt med skalotteløg.

Til Dessert var der: mazarinkage med brombær, chokoladekage med hvid chokoladecreme, frugtsalat og brombæris.

Det kunne vist ikke være bedre, med sådan en omgang er man noget mæt når dagen er omme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar