lørdag den 14. november 2009

fredag aftensmad samt lørdagens morgenmad :)

Da jeg kom hjem fredag stod den på rengøring og ikke mindst opvask, en hurtig gang aftensmad og så i ikea igen igen, vi tænker stadig på det nye køkken :)
aftensmaden blev.
En risblanding stegt af med kylling i tern og kogt ind med flåede tomater, det smagte oka.. hehe.. en hurtig gang mad..
Morgenmaden i dag, kæresten gik til bageren.
Rundstykker, kaffe, marmelade, smør, ost, blødkogte æg til kæresten og så overraskede han mig med kager.. mums.. men en stor morgenmad må man sige :)
Men en god bund til en god dag, hele køkkenet er blevet revet ned i løbet af dagen, der kom et par "bump" på vejen, men de skulle være løst nu, og så må vi se.. :)
Køkkenet og bordpladerne er tegnet, inventaret er dobbelttjekket, så nu er det kun en bestilling på mandag vi mangler, så forhåbentlig har vi det nye køkken sat op inden jul :)
Smider lige et billede ud af det gamle køkken, så kan i også følge med i hvad der sker, det er altid sjovt, syntes jeg :)
Gammelt kan i godt se ikke :)


Her er en plantegning over det nye køkken, det en hurtig en tegnet i paint, alt det grå er køkken og bar, det hvide er stuen.. Når køkkenet er lavet kommer der billeder ud af det :)

2 kommentarer:

  1. Spændende :o)
    Glæder mig til at se hvordan det udvikler sig.

    SvarSlet
  2. Ja, det gør jeg også.. det er en større mundfuld end man regner med :) så maden jeg får de næste par dage er nok ikke så spændende at læse om.. :)

    SvarSlet