Mandag:
Stegt kyllingebryst med grøn salat.
Tirsdag:
Wok med svinekød, kokosmælk og ægnudler.
Onsdag:
Enchiladas med oksekødsfyld og grøn salat.
Torsdag:
Frisk pasta med tigerrejer, pesto og grønne asparges.
Fredag:
Hakkebøffer med bådkartofler grøntsager og bearnaisesauce.
Lørdag:
Vegetarisk linsegryde med knuste kartofler og purløg.
Søndag:
Stegte svinekoteletter med grøntsager (jeg arbejder sent).
Smørrebrød med jordskokker
4 dage siden
Mmm, hvor herligt - du ta'r skønne billeder af maden :-)
SvarSletGlæder mig til at blive inspireret!
/xxx Nete
Tak.. :) selvom jeg nu syntes at billederne ikke helt lever op til det der er på tallerkenen, et nyt kamera ville gøre underværker :)
SvarSletSkriv endelig hvis du har spørgsmål..
/Heidi