Jeg kogte nogle kart. skar dem ud lagde dem i sølvpapiret kom chili, hvidløg og koldpresset rapsolie, derefter på grillen.
Blandet salat.
Grillen med hakkebøffer og kartofler.
Som lille appertizer lavede vi grillet ciabatta med tomat, hvidløg, salt, peber og olivenolie.
En dejlig tallerken med det hele.
Og kæresten mente lige vi skulle have et helhedsbillede med rødvin og det hele. :)
Som lille appertizer lavede vi grillet ciabatta med tomat, hvidløg, salt, peber og olivenolie.
En dejlig tallerken med det hele.
Og kæresten mente lige vi skulle have et helhedsbillede med rødvin og det hele. :)
Dressingen:
Græsk youghurt.
Salt.
Peber.
Purløg.
Hvidløg.
Skaloteløg.
Chili.
Blandede det hele sammen og lod det trække i et par timer.
Det samme gjorde jeg med tomaten til brødet, det lod jeg også trække et par timer.
Det ser virkelig lækkert ud :)
SvarSletBliver helt vildt sulten :)
Hehe.. mange tak :), er skønt at vejret er blevet godt til at grille i, er min livret :)
SvarSlet