lørdag den 20. marts 2010

Nachos med kylling. :)

Jeg arbejder i denne weekend, så derfor kommer gårsdagens aftensmad lige ud nu.. og aftensmaden i aften, kommer forhåbentlig på senere, det er dog bare kødsauce fra fryseren og lidt spaghettig, så det er ikke det helt vilde, men vi skal dog nyde den dejlige vin vi ikke fik drukket i går.
I går skulle vi bare hygge med nachos og lidt godt x-factor.
Her kan i se dagens indkøb, dog blev rødvinen gemt væk og der blev handlet øl i stedet, samt fredagsslikken må blive til lørdagsslik.

Endelig kunne jeg finde noget at bruge mine le creuset fade til. Det blev til en portion nachos til hver, med dejlig ristede godt krydret kylling, salsa og masser af ost.

Og en gang hjemmelavet guacamole.
(opskrift længere nede)

Og det samlede resultat nachos, salsa, cremefraise og guacamolen. Mums.

Opskriften på guacamole 2 pers:

2 godt modne avocadoer, 1 fed hvidløg, 2-3 dl. cremefraise, citronsaft og salt.

Fjern skal og sten fra avocadoen og blend det hele i en høj blender, smag til med salt og citron.

Nu er det i næste uge vi skal i parken og se den store X-factorfinale, jeg glæder mig helt vildt, desværre kom den ene af mine favoriter Anna ikke med :( men det var godt fireflys røg ud i går, selvom jeg er lidt skuffede over Jesper, han er ikke nær så god nu som i starten, så jeg håber på Thomas og Tine nu.. :) lige meget hvad kommer vi jo til at høre noget mere til dem alle sammen igen, de er jo super gode og talentfulde alle sammen.

1 kommentar:

  1. Hej jeg elsker din blog og glæder mig til at lave nachos i aften :-)

    SvarSlet