søndag den 14. marts 2010

Indpakket svinemørbrad med hasselbagte kart. og rødvinssauce.

I fredags lavede jeg lidt dejlig mad til os herhjemme, vi skulle jo lige starte aftenen godt ud inden X-factor.. Vi fik Svinemørbrad i lufttørret skine med oregano, bagt tomat med feta, stegte gulerødder og forårsløg med hvidløg, hasselbagte kartofler og rødvinssauce.


Svinemørbraden afpudset

Skinken drysset med oregano, salt og peber.

Mørbraden pakket ind.

Og stegt, blev bare så lækkert.

Grøntsagerne skåret. Gulerødderne, forårsløgene og hvidløgen blev svunget på panden så de lige blev tilberedt.
Løgene og champ. blev skåret fint, svitset i en gryde og nedkogt med rødvin, fløde kom på, lidt vand og lidt maizena super lækker sauce.
Undskylder for billedets kvalitet. Det er hele tomater der er lagt et snit i og fyldt med feta, drysset med oregano, sukker og salt, derefter er de bagt i ovnen.

De hasselbagte kartofler efter de har været i ovnen.

Den færdige tallerken. serveret med et rigtigt godt glas rødvin.
Aftenen endte dog med en øvoplevelse da Anna røg ud af X-factor, jeg og kæresten har ligesom så mange andre i DK heppet stort på at Anna kom med i finalen, vi har nemlig billetter til Parken. :)
Så nu må vi se hvad der sker på næste fredag, må ærligt indrømme at mine favoritter er/var Anna, Jesper og Thomas, nu hvor Anna er ude, så ved jeg virkelig ikke, men det er en svær omgang for dommerne..

4 kommentarer:

 1. Mums, det ser virkelig lækkert ud Heidi - og tak for beskrivelsen af retten, den vil jeg helt sikkert snart prøve :-)

  mange hilnser fra stine, shopaholicsisters

  SvarSlet
 2. Hey Stine..

  Takker, er jeg da glad for du syntes.. :)
  Husk at fortæl hvad du syntes om det :)

  /Heidi

  SvarSlet
 3. Hej Heidi

  Skal mørbraden steges i ovnen? Og hvor lang tid ca?

  Hilsen Mia

  SvarSlet
 4. Hey Mia.. ja, jeg bruner den lige af på panden og så i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min. og så lader jeg den trække i 10 min, i ovnen men hvor den står halvt åben.. :)

  /Heidi

  SvarSlet