torsdag den 21. januar 2010

Italienske bøffer :)

Min mor har faktisk fået denne opskrift af en gammel ven, jeg har moderniseret den lidt, og den er super god.. vi skulle egentlig ha' rester i dag, men kærestens lillebror meddelte lige han ville kigge forbi og se køkkenet, så jeg besluttede mig for at handle ind og lave denne ret som han bare elsker.. hehe.. og desuden er det kærestens og min 1 års dag siden vi mødte hinanden.. så lidt kræsen skal der vel til..Inkøbskurven består af: Oksekød, coctailpølser, bacon, flåede tomater, tomatpuré, gratineringsost, gulerødder, champignongs, tomater, squash, løg, hvidløg, karry, paprika, salt og peber.

Bacon, coctailpølser og løg svitses, lægges tilside, ½ bk. champignon renses og skæres i kvarter, steges hårdt af så de bliver gyldne, 3 gulerødder skrælles og skæres i tern,1/4 squash og 3 tomater skæres også i tern, kommes i gryden sammen med champignongerne steges af, de flåede tomater og pureen kommes på koger ind med salt, peber, karry og paprika, smages til.
Bøfferne formes og steges gyldne på panden lægges i et ildfast fad på saucen, osten kommes på og det hele stilles i ovnen i ca. 10-15 min. til bøfferne er gennemstegte.
I mellemtidende koges den friske pasta, i dette tilfælde halv spinat halv neutral.

Man kan evt. også spise ris eller kartofler til denne ret, og udelade bacon og coctailpølser samt ost, så er den ikke så fed, og mere økonomisk. Det er en hurtig og nem ret at lave og den smager fantastisk.

Lidt tændte stearinlys, musik, rødvin og godt selskab, jeg vil mene min 1'års mødedag er fuldendt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar