Dejen da den var rullet ud og hævet 2 gang. (Opskriften længere nede)
Da min dejlige kæreste havde lagt al fyldet på, tomat, frisk tomat, stegte champignon, ananas, oksekød, ost, bacon og oregano.
Og da den var færdig i ovnen
Lige et stykke på tallerkenen, vi lagde friske tomater på inden vi spiste.
Da min dejlige kæreste havde lagt al fyldet på, tomat, frisk tomat, stegte champignon, ananas, oksekød, ost, bacon og oregano.
Og da den var færdig i ovnen
Lige et stykke på tallerkenen, vi lagde friske tomater på inden vi spiste.
Grov pizzadej:
½ l. lunken vand
25 g. gær
Rugmel
Grahamsmel
2 tsk. groft salt
1 tsk. sukker
2 spsk. olie
Ælt det hele sammen som en alm. brøddej, lad den hæve i 30 min. rul deje ud og lad den hæve i 15 min. kom fyldet på og bag pizzaen i 20 min.
I denne opskrift fik jeg også 4 boller og et lille brød, men jeg kunne også godt ha' givet pizzaen lidt mere dej.
Vi er nogle af de typer mennesker der elsker meget fyld :)
Tip: Hvis i spiser champignon på pizza, så rist dem af på en pande før i kommer dem på, så væsker de ikke så meget, og gør bunden "våd".
Ingen kommentarer:
Send en kommentar