Hvide bønner som har ligget i blød siden i går, kogte dem i dag, da de var lige ved at være møre kom jeg gulerødderne i så de også kun lige blev møre.
Den færdige tallerken, med kogte yasminris, chilien og en grov tzaziki.
Opskriften på Chili Con Carne:
alle grøntsagerne er skåret fint, og svitset af i en gryde i olie, derefter kom jeg 500 g. hakket oksekød på og svitsede af, derefter 1 ds. hakkede tomater, 1 ds. tomatpure og lidt vand, jeg lod det stå og simre i ½ time og kom derefter salt, peber og lidt stødt chili i og lod det så simre videre i ca. 1 time.
I mellemtidene kogte jeg risene. Da de var lige ved at være færdige kom jeg bønnerne og gulerødderne i chilien så de lige blev kogt med i.
Tzaziki:
1 agurk revet, saltet i 3 timer, skyllet fri fra salt, presset og vendt i en græsk yoghurt med hvidløg, den er bedst hvis den lige får lov at trække i mindst 2 timer.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar