tirsdag den 15. juni 2010

Charqutteri, pølse/ostebord.

Så virkede det, hehe.. I fredags fik vi alt dette lækre charqutteri
Grillede snackpeber, først stegte jeg den af på panden i lidt olie.

Stegte den indtil den så sådanne ud.


Pillede skindet af og skar den så på langs til 4 stykker.

Halve cherrytomater med balsamico, salt, peber og sukker kom dem i ovnen ved 100 grader i 1 time.

Sådan endte de med at se ud.

Aspargesne stegte jeg af på panden i lidt brunet smør med fint salt.

Nye danske kartofler, de er bare kogt, drysset med salt, purløg og purløgsblomst.

Så er det lidt pinligt, men kan simpelthen ikke huske navnene på pølserne, men de var super lækre.


Ostene var, sort trælleborg (dansk håndværkerost), Tomme d'savoe
og en rødkitsost a' la' en brie.

Et helhedsbillede, ud over de nævnte ting fik vi 3 slags oliven, soltørret tomatpesto og brød.


Til alt dette fik vi også et par glas dejlig rødvin.

2 kommentarer:

  1. Ih hvor lækkert. Jeg elsker den slags serveringer, hvor der er en masse små lækre sager at vælge imellem. Uhm.

    SvarSlet
  2. Hehe.. tak, jeg er også helt glad for det, det lidt anderledes og rigtigt hyggeligt :)

    SvarSlet