tirsdag den 8. juni 2010

Grill i kolonihaven

I lørdag tilbragte vi hele dagen i kolonihaven, det var jo skønt vejr. :) og som en god middag grillede vi dejlige BBQ-marinrede kyllingeunderlår.
Kæresten tog fine billeder mens jeg tilberedte den smule jeg havde med.
Her har i så mig, jeg er i fuld gang med at lave salaten.
Lige lidt billeder tættere på ingredienserne.

Brød og kylling på grillen.

De blev hurtigt tilberedt, mums, med hele grilleder tomater og champignon, mums.

Lige en flaske rødvin, det skal man da også ha' når man griller, kartoffelsalaten blev en købt en i denne omgang, men den var faktisk udemærket.

Et samlet billede på vores fine engangs-pølse tallerkener, hehe, det er lidt primitivt i vores kolonihave endnu, men, men, men, det er jo også hele pointen :)
BBQmarinaden:
1 ds. tomatpuré
½ dl. hvidvinsedikke
1 dl. brun farin.
salt og peber.
Det hele blandes sammen, smages til om den er for sød eller sur, jeg kan godt li' den er lidt skarp fra edikken. Marinaden kommes på "emnet" og ligger og trækker i mindst, 4 timer (for bedste resultat.)
"Emnet" kan være hvad som helst, kalv, kylling, svin....

2 kommentarer:

  1. Super hygge ser dejligt ud, har selv haft kolonihave og ved hvad det vil sige at kokkerere udendørs det fedt og lidt back to nature agtigt især hvis det forgår over bål....meeen kartoffelsalaten det vist en ommer :-)
    MadFar

    SvarSlet
  2. Hehe, ja det må du have ret i, var ikke videre stolt da jeg sendte billedet ud, virkelighedens verden ramte mig lige på en grundlovsdag :)

    At have kolonihave er helt fantastisk især nu hvor alle mine dejlige grøntsager skyder op af jorden :)

    SvarSlet