Kartoffelsalaten:
Kogte kartofler, kølet vendt i en vinagrette, sammen med nye udbælgede ærter, oreganoblomst og forårsløg.
Vinagrette:
Jeg har ingen direkte mål på min opskrift, men det er:
Hvidvinsedikke
Dijonsennep
Salt
Jeg køre sammen med stavblender og langsom kommer olie i (hvilken som helst, alt efter smag) og det gør jeg intil rette konsistens. Men pas på det skiller nemt og det er ikke lige nemt hver gang, olie osv. skal helst have samme temperatur og det må gerne være køligt.
Chokoladebrownie:
Opskriften er fra en af Morten Heibergs opskrifter.
Ca. 12-15 stk.
250 g. mørk chokolade 66%
125 g. smør
85 g. mel
2 spsk. kakao
2 tsk. bagepulver
lidt salt
5 æg
380 g. sukker
evt. 100 g. mørk chokolade
Hak chokoladen fint og kom i en gryde med smøret, lad det smelte langsomt sammen.
Tænd ovnen på 180 grader.
Sigt mel, bagepulver, kakao og salt sammen i en skål.
Pisk æg og sukker luftig, tilsæt herefter den lune chokolademasse, rør melblandingen i til det er en homogen masse (den må ikke blive sej)
Hvis du vil have de ekstra 100 g. chokolade i, så er det nu du lige skal hakke det og vende i kagemassen.
Kom den i en lille bradepande og bag den på midterste rille i ca. 30 min. Lad kagen afkøle i formen.
(Jeg kom så også ribs i samt de ekstra 100 g. chokolade)
Den opskrift på chokolade brownie vil jeg prøve :) Tak for tippet.
SvarSletWeekendhilsen
Morten
Københavnske restauranter
Ser super hyggeligt ud :)
SvarSletKarsten
http://sushiikøbenhavn.dk/
Ihh hvor ser det hyggeligt ud. :)
SvarSlet